Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

05.04.2017 Skreddersydd tekstilsortiment for enklere valg

Martelas tekstilsortiment omfatter hundrevis av forskjellige tekstiler. For å gjøre valget enklere, er tekstilene delt inn i to kategorier: Selected og Standard.

23.02.2017 Å planlegge sammen er halve jobben

Alle arbeidsplasser er forskjellige. På noen arbeidsplasser tilbringer de ansatte mye tid på kontoret med fokus på store ideer, mens på andre arbeidsplasser snakker de ansatte hele tiden i telefonen eller man løper fra møte til møte. Og så finnes det arbeidsplasser hvor man gjør alt dette, og ofte samtidig.

26.01.2017 YouTube-gründer Chad Hurley prater om kontor

På det aller første Nordic Business Forum Sweden hadde vi den store fornøyelsen av å møte YouTube-gründeren Chad Hurley for å snakke om arbeidsmiljøets rolle for nystartede bedrifter. Vi tok også et lite blikk inn i fremtiden.

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer