Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

20.09.2017 Et godt arbeidsmiljø er nøkkelen til en attraktiv bedrift

Arbeidsmiljøet er en stadig viktigere faktor når det gjelder å tiltrekke seg nye talenter, og kan nå til og med konkurrere med lønnen som et lokkemiddel for potensielle rekrutter. Samtidig som fjernarbeid og fleksibelt arbeid blir mer vanlig, øker også medarbeidernes forventninger til arbeidsplassen.

07.09.2017 Martela har signert avtale med NCC

Martela begynner å levere møbler og tjenester til NCC’s kontorer. Martela og det ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapet NCC har undertegnet en avtale som omfatter NCC’s kontorer i hele Norden. Martela kommer til å levere møbler og tilby tjenester og strategier for å utvikle og tilpasse lokalene og arbeidsmiljøene ved NCC’s kontorer.

07.09.2017 Bedre samarbeid gir flere ideer!

Uansett hvor mange begavede og entusiastiske medarbeidere som finnes i en organisasjon, er det sjelden tilstrekkelig å la dem arbeide som enkeltindivider i dagens arbeidsliv. For å skille seg ut behøves det team av profesjonelle medarbeidere med utfyllende ferdigheter som arbeider sammen på tvers av organisasjonsgrenser. Samspill er den nye kjernekompetansen.

Karriere

Workplace Specialist

Vi ønsker å forsterke vårt team, og søker etter en Workplace Specialist til vårt Oslo-kontor. 

For ytterlige informasjon ta kontakt med Ivar Ødegaard på telefon 901 77 668.

Vi imøteser din CV og søknad via: post@soler.no. Merk søknad med "12522". Søknadsfrist: snarest.

Workplace Specialist, stillingsannonse

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer