Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

17.05.2017 Kontinuerlig optimalisering av arbeidsmiljøet

Å spå hvordan arbeidet blir i fremtiden er en ekstremt utfordrende oppgave. Dagens hybride arbeidsmiljøer er radikalt forskjellige fra åpne kontorlandskap som var populære for noen år siden, for ikke å snakke om kontorlabyrintene i sin tid. Det er enkelt å se de endringer som er gjort, men hvem kunne forutsett disse trendene?

08.05.2017 Martelas Responsibility Report for 2016 er publisert

Martela har publisert Responsibility Report (rapport over bedriftens sosiale ansvar) for 2016. Martelas bedriftsansvar utkrystalliseres i administreringen av kontorlokaler i samsvar med Martela Lifecycle®-modellen.

05.05.2017 Programmet for Katapult Future Fest er klart!

Programmet for Katapult Future Fest er klart!

Katapult Future Fest program er fullspekket av kjente personer fra teknologi og entreprenørverdenen. Det blir spennende foredrag, yoga og sauna og ikke minst, happy hour by Martela.

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer