Country

Martela er et ledende selskap i Norden med spesialisering på brukersentrerte arbeidsmiljøer. Vi tilbyr kunden en kontakt i hele prosessen - fra spesifisering av behov til å opprettholde arbeidsplassen i førsteklasses standard
Brukerens behov og ønsker danner alltid utgangspunktet for vår design. På denne måten skaper vi arbeidsplasser som får medarbeiderne til å trives og yte bedre. Gode, flotte arbeidsmiljøer som gjør alle glade og gir arbeidsdagen ekstra energi.
Arbeidsmiljøet er en viktig del av bærekraftarbeidet. Ved å tilby bevisste valg og livssyklustilpassede løsninger kan vi hjelpe din bedrift på veien. Vårt mål er at alle skal ha et trygt og sikkert arbeidsmiljø, som er bra både for miljøet og helsen.
Arkitekter

Her har vi samlet noen nyttige koblinger for deg som er arkitekt og designer. Hvis du ikke finner det du er på jakt etter, må du gjerne ta kontakt med oss!

Ergonomer

Martela har arbeidet med ergonomi på arbeidsplassen i over 60 år. På de neste sidene deler vi vår erfaring og kunnskap med deg.

Her finner du informasjon om Martelas virksomhet og finansielle utvikling. For mer informasjon, kontakt vår CEO Matti Rantaniemi.

Media

På våre nettsider finner du lenken til de seneste nyhetene og kontaktpersoner hos oss du kan ta kontakte.