Country

CAD SYMBOLS

Material

Materialbeskrivning: 

Understell: polert aluminium eller svart kryssfot i plast.
Hjul eller glideknotter.
Formpresset sete og rygg i laminat: eik- eller bjørkemønster, hvit, grå, grønn, oransje og turkis.
Setepute med overtrekk kan bestilles.

Stoff-forbruk: 

0.5m / 2 pcs

Tilbehør

Tilbehør: 

Høyt understell (XY) og fotring.

Grip NxT er den nye versjonen av den populære Grip-serien. Både utformingen av setedelene og laminatfargene er fornyet. Grip Nxt er en leken, lett og solid stol med hjul. Den egner seg som arbeidsstol både i arbeids- og læringsmiljøer.

Selv om Grip NxT arbeidsstoler er solide, har de et lett utseende. Stolene kan høydejusteres med en gassfjær og med hevet understell og fotring, som leveres som ekstrautstyr, egner stolene seg også på steder hvor det er behov for høye stoler.

Navnet på serien, Grip, kommer fra den innovative måten stolene griper tak i bordplaten på. Stolen kan henges opp i bordplaten med ryggstøtten uten eget oppheng. Det finnes to høyder på ryggstøtten i Grip NxT-serien. En stol med høy ryggstøtte kan enkelt flyttes med én hånd takket være løftehullet. Den lave ryggstøtten gjør det mulig også for korte studenter å legge fra seg sine eiendeler eller brett over en hengende stol og opp på bordet.

Mikko Halonen designet opprinnelig Grip-serien for skoler, men den egner seg like godt for arbeidsplasser. Grip-serien omfatter stoler, krakker og bord.

TILGJENGELIG FOR LEVERING SOMMEREN 2019.

Produktkode: 

NxT0013
NxT0013XY = med fotring

Innstillinger: 

Stolene kan høydejusteres med en gassfjær.
Justeringspenn på 37-50 cm, den høyeste XY varianten har et justeringspenn på 43-62 cm.
Kan henges opp uten eget oppheng.