Country

DESIGNFILOSOFI

HVER DETALJ HAR ET FORMÅL

Det som kreves, er inspirasjon! Vi gir deg det du trenger for å skape inspirerende miljøer; kreative arbeidsplasser som gir gladere, friskere og mer produktive medarbeidere. Dette tar vi alltid hensyn til når vi skaper et produkt til vår kolleksjon:

  • Funksjonalitet
  • Ergonomi
  • Innovasjon
  • Estetikk

Våre produkter utvikles i samarbeid med bransjens ledende designere. I tillegg til våre velrenommerte inhouse designere har vi hatt gode samarbeid med et 30-talls eksterne designere. Les mer om vår designfilosofi i "Thinking behind behind Martela's creative process".

ET BÆREKRAFTIG ALTERNATIV SIDEN 1945

I dag blir møbler ofte betraktet som en ren forbruksvare. I verste fall brukes de bare en svært kort tid før de kastes. Vi i Martela har imidlertid aldri undervurdert våre kunders vilje og evne til å ta ansvar, for miljøet og for sine handlinger.

Vår designfilosofi innebærer at vi skal utvikle så bærekraftige, sikre, ergonomiske og estetisk tidløse møbler som mulig. Materialene brukt til polstring samt på arbeidsflater kan byttes ut ved behov, noe som gjør at våre møbler kan brukes av kundene i flere tiår.

Noen eksempler er stolene Kilta og Kari, som vi har hatt i kolleksjonen i lang tid, og som fortsetter å spille en viktig og allsidig rolle i kundenes kontormiljøer, uansett om de er nyprodusert eller brukes om igjen.

Share this page