Country

Ergonomi

Uansett hvilke arbeidsoppgaver du har eller hvilket miljø du jobber i, så har du rett til en inspirerende og sunn arbeidsplass. Det handler ikke bare om vegger og møbler, men også om komfort og ergonomi. Et godt planlagt arbeidsmiljø gjør det lettere og morsommere å jobbe, og det blir enklere å oppnå målene. Alt som kreves er at det føles som om rommet er innredet nettopp for deg.

Ergonomi var lenge et ganske smalt begrep som ble brukt til å beskrive relasjonen mellom menneske og produkt. Men ergonomi handler nå mer og mer om et helhetssyn på arbeidsplassen, miljøet, prosessene og tjenestene. Ved å forbedre forutsetningene på alle disse områdene kan man øke komforten til medarbeiderne samtidig som man reduserer sykefraværet og forekomsten av arbeidsulykker. Produktiviteten øker i takt med lojaliteten og arbeidsgleden.

Helse på jobben er et av Martelas fokusområder. Forskningen viser gjennomgående at et riktig arbeidsmiljø kan bidra til en positiv innstilling hos de som jobber i det. Med riktig ergonomi blir jobben mer enn ”bare” en arbeidsplass. Martela har utviklet arbeidsplassergonomi i mer enn 60 år. Derfor kan vi sikre at ditt kontormiljø blir sunt og gir mange positive effekter, både fysiske og mentale.

Arbeidsmiljø

Akustikk

Visuell ergonomi

Ved å følge våre prinsipper for arbeidsplassergonomi kan vi hjelpe deg og dine medarbeidere på veien mot færre yrkesrelaterte skader, samtidig som vi tilfører ny energi i form av bedre fysisk og mental helse. Tiden du tilbringer på kontoret skal ikke være en parentes, men en selvsagt del av et godt liv.

Juster arbeidsstasjonen