Country

Kontormøbler

Alle arbeidsplasser er ulike, og jobbhverdagen kan variere mye alt etter bransje og virksomhet. Vi har utviklet og produsert i mer enn 60 år. Vi har opplevd omveltende endringer i arbeidslivet, og vi har lært oss viktigheten av å ligge et skritt foran.

Hos oss finner du løsningene for det nye kontoret, der teknologien gir full fleksibilitet og der aktivitetene styrer. Men du møtes også av stor kunnskap og erfaring når det gjelder ergonomi og akustikk – og respekt for de mer tradisjonelle løsningene. For oss er det alltid kunden som er utgangspunktet. Vi lytter nøye for å forstå behovene og skaper deretter kundeunike løsninger som passer til virksomhetens kultur og arbeidsmåte. Vårt mål er å overgå dine forventninger; med nye og mer inspirerende kontorløsninger. Alle fortjener en god og trivelig arbeidsplass!

Arbeidsstoler

En god arbeidsstol gjør det ikke bare fysisk lettere for den som sitter på stolen. Den gjør også jobben som utføres lettere og bidrar til et visuelt mer tiltalende arbeidsmiljø. Selv om våre stoler alltid er nøye utformet for optimal ergonomi allerede fra begynnelsen, kan man alltid finjustere innstillingene etter de individuelle behovene. Justeringene skal gi mange variasjoner, men skal også være enkle betjene – og det blir stadig viktigere i det aktivitetsbaserte kontoret der én og samme stol ofte har mange brukere.

En arbeidsstol er en del av kontorets interiør og må aldri gi avkall på verken det visuelle uttrykket eller komforten. Våre stoler kan enkelt endre uttrykk ved at man bytter trekk, og vår omfattende kolleksjon gjør det lett å finne den perfekte arbeidsstolen for alle typer miljøer og brukere.

En svært god arbeidsstol skal også fungere i et bærekraftperspektiv. Materialer av høy kvalitet og brukervennlig design gjør Martelas arbeidsstoler til et klokt valg for fremtiden.

Martela arbeidsstoler

Arbeidsbord

De siste årene har arbeidet og arbeidsredskapene endret seg svært mye. Bærbare datamaskiner og flatskjermer tar opp betydelig mindre plass enn eldre harddisker og monitorer. Stadig flere velger også å jobbe mobilt, i konferanserommet eller andre fellesrom eller ute hos kundene. Det har redusert betydningen av den stasjonære arbeidsplassen.

Men for brukeren er arbeidsbordet likevel mye mer enn bare et møbel. På et kontor med høy aktivitet kan arbeidsbordet ofte være et personlig tilfluktssted, et eget lite rom i rommet. Det er med andre ord sterke følelser forbundet med et eget arbeidsbord – noe man må ta hensyn til når man skal velge løsning.

Med mer enn 85 ulike platealternativer, seks ulike bentyper og mer enn 50 ulike tilbehørsenheter, legger Martelas Pinta-serie grunnlaget for våre arbeidsplassløsninger. Pinta tilbyr et tilnærmet ubegrenset utvalg av løsninger for å kombinere en individuell utførelse med et enhetlig uttrykk. Bordplatene er designet og dimensjonert for moderne arbeidsmåter og bidrar til et lyst og romslig kontormiljø.

Produktseriene Canti og Alku er også gode eksempler på en nye måte å tenke kontor på. Canti har en design som er ekstra lett å påvirke, med mange valgmuligheter når det gjelder detaljer og materialer. Alku er en aktuell serie med basebord som både fungerer som separate enheter og som kan kombineres i gruppe. Selv om de har ulike uttrykk, har både Canti og Alku mye til felles. De har et stilrent uttrykk og er enkle å justere, noe som gjør dem perfekte for det moderne kontoret.

Martela arbeidsbord

Skjermer

Mange undersøkelser viser at andres prating er noe av det mest forstyrrende som finnes i det åpne kontoret. Ved å bruke lyddempende materialer i skjermer kan man effektivt hindre at lyden beveger seg fra en arbeidsstasjon til en annen.

Våre stilrene og enkle skjermkolleksjoner tilbyr løsninger for fleksibel rominndeling. De akustiske egenskapene absorberer forstyrrende lyder og bidrar til et behagelig og stille arbeidsmiljø.

Martela skjermer

Oppbevaringer

Våre allsidige oppbevaringsmøbler holder høy kvalitet og kjennetegnes av et utpreget skandinavisk design. Det gjør dem lette å kombinere med hverandre for ulike funksjoner og uttrykk, uansett miljø. De mange valgmulighetene når det gjelder materialer og detaljer gjør at du alltid kan få en løsning som er tilpasset behovene.

Martela oppbevaringer