Country

Inspirerende løsninger for offentlige rom

Museer, biblioteker, konserthus og restauranter … hverdagen er full av offentlige rom der mennesker møtes – for avkobling eller arbeid. Med våre fleksible og funksjonelle løsninger skaper vi nye opplevelser.

Akkurat som navnet antyder skal det offentlige rommet være åpent for alle. Derfor må det også tilfredsstille mange ulike behov og kunne brukes til mange ulike formål. Museer, biblioteker, konserthus og restauranter … overalt finnes det rom for avkobling og møter, steder der man kan nyte livet en liten stund.

I stadig større grad brukes disse stedene også til arbeid. Den mobile teknologien og den endrede livsstilen har ganske enkelt ført til at det offentlige rommet må være enda mer allsidig. Inspiring Public Space er vårt konsept for å utforme innbydende og funksjonelle offentlige rom for alle behov. Fleksible løsninger som er utarbeidet for møter, og tilpasset med smart teknologi, gjør stedet til en opplevelse.

Inspiring Public Space hjelper deg å skape et inspirerende og aktuelt miljø med høy kvalitet – et rom som tilfredsstiller ønskene både nå og i fremtiden. Bærekraft er vår ledestjerne. Vi tar til og med ansvar for gjenbruk og gjenvinning dagen da det er klart for fornying.