Country

Et komplett sortiment

Vi har laget møbler og løsninger for offentlige miljøer i mer enn 60 år. Vi har etter hvert fått en unik kunnskap om hva som kreves i et prosjekt. Derfor har vi utformet et lettarbeidet og bredt, men svært nøye gjennomtenkt sortiment. Hver produktgruppe og hvert møbel er tatt med av en grunn – fordi de tilfredsstiller behovene i ulike typer miljøer. I takt med at det offentlige miljøet har blitt stadig mer komplekst, har vi også utarbeidet løsninger som gjør det mulig å kombinere sosiale funksjoner med arbeid. Akustikk, ergonomi og god formgivning inspirerer til nye møter og opplevelser.

 

Lenestoler og sofaer

Det finnes mange måter å sitte på, og vi har tenkt på alle. Vår store kolleksjon med sittemøbler omfatter alt fra lenestoler og sofaer til modulbaserte grupper og stoler. Hos oss finner du både den inspirerende basen og de spennende objektene med unike uttrykk. Det store utvalget av materialer og farger gjør det enkelt å skape et miljø med sterk identitet som gjenspeiler virksomhetens sjel. I takt med at det offentlige rommet endres ønsker stadig flere også litt tid for seg selv; for å ta en telefonsamtale eller for å kunne jobbe. Hos oss finner du nyskapende løsninger som kombinerer komfort og funksjon med inspirerende design.

Martela lenestoler og sofaer

Bord

I det offentlige rommet trengs det mange ulike typer bord. I loungemiljøer skal bordene ofte samarbeide med sittemøbler som lenestoler og sofaer. Et vanlig ønske er at de skal være nette og lette å flytte rundt. Men vårt sortiment omfatter også mer generøse alternativer for de store rommene og møbelgruppene. Den stadige tilkoblingen har gjort at mange gjerne vil ha mulighet til å ta et raskt avstemningsmøte eller til å jobbe, også i det offentlige rommet. Derfor har vi også utviklet ulike varianter av konferansebord og fleksible ståbord som enkelt kan planlegges inn og varieres i miljøet.

Martela bord for offentlige miljøer

Martela konferansebord og ståbord