Country

Skolemøbler

Opplæring trenger støtte i form av riktige møbler – stoler og bord som enkelt kan justeres etter alle behov. En stol med riktige innstillinger gir god støtte for ryggen, og et bord med stillbar høyde gjør det behagelig å lese og skrive.

Som supplement til skolebord, skolepulter og stoler omfatter vår kolleksjon også løsninger for lærerens arbeidsplass, oppbevaring, restauranter og kafeteriaer, entreer, auditorier og førskoler.

Skolestoler

Som supplement til tradisjonelle skolemøbler tilbyr Martela moderne produkter og løsninger for et variasjonsrikt og stimulerende læringsmiljø. Martelas skolestoler av høy kvalitet er ergonomisk utformede og passer til elever i mange aldre og med ulike fysiske forutsetninger. Design med vakre proporsjoner, bærekraftige materialer, god ergonomi og enkelt vedlikehold bidrar til å gjøre læringsmiljøet funksjonelt og langvarig. 

Skolestoler

Skolepulter og -bord

Martelas kolleksjon omfatter produkter og løsninger for variasjonsrike og positive læringsmiljøer der både elever og lærere trives. Martelas skolepulter og -bord av høy kvalitet er ergonomisk utformede og passer til elever i mange aldre og med ulike fysiske forutsetninger. Design med vakre proporsjoner, bærekraftige materialer, god ergonomi og enkelt vedlikehold bidrar til å gjøre læringsmiljøet funksjonelt og langvarig. 

Skolepulter og -bord

Kontormøbler

Vår brede kolleksjon omfatter mange løsninger for lærerarbeidsplasser og for skolekontorer.

Kontormøbler

Lobbymøbler

Skolens entreer og lobbyrom brukes i mange ulike sammenhenger – alt fra læring til pauser.

Her er det mange møter, og vi mener de skal inspirere til utveksling av nye ideer, inntrykk og kreativitet. Våre møbler bidrar til å oppmuntre til møter og samhandling.

Lenestoler og sofaer

Kafémøbler

Lunsjen er en viktig del av skoledagen. Det er en selvfølge at møblene i kafeteriaen skal være vakre å se på, ergonomiske og bærekraftige.

Kaféstoler

Kafébord