Country

Material

Materialbeskrivning: 

I samsvar med E0,5 krav, er bordplatene laget av enten sponplater med laminat eller MDF-plate med bjørk, bøk eller eik finer. De finerte overflatene er lakkert. Standard laminater er bjørk, hvit og middels grå.

Understellet er av epoxy-lakkert stål i farge grå, hvit, svart, forkrommet eller Inspiring Colours.

Bordet er  tilgjengelig med to forskjellige brytere, en med pil for "opp" og "ned" og det andre med en skjerm og 5 minne posisjoner.

2 motorer.

*100x60 cm er det minste frittstående bordet med elektriske ben.

Tilbehør

Tilbehør: 

CPU-holder, akustiske egenskaper, kabeltilbehør, bordhyller, bordskjermer, monitorarmer, frontpaneler, arkivering.

Alku skrivebord er et avansert høydejusterbart bord som øker velvære og gir optimal fleksibilitet. Høydejusteringen gjør det mulig å stille inn høyden så bordet passer perfekt til brukeren, både i stående og sittende stilling. Alku S&S er tilgjengelig med en 5- forhåndsinnstilt kontroller med skjerm.

Høydejusterbare bord muliggjør en mer aktiv arbeidshverdag og reduserer dermed slitasjeskader på grunn av inaktivitet. Å variere arbeidsstilling i løpet av arbeidsdagen fra sittende, halvt sittende, til stående øker effektiviteten, holder deg våken og reduserer problemer i nakke, rygg og skulderområdet. Den enkle høydejustering gjør det mulig med et ergonomisk arbeidsmiljø.

Alku-bordene er løsningen for mer effektiv plassutnyttelse i hybridkontorer, da Alku-bordene har et enkelt utseende, og kan brukes i mange ulike miljøer. Alku-serien omfatter også skrivebord, konferansebord og ståbord med to bentyper.

Det høydejusterbare Alku-bordet har blitt testet i henhold til EN 527-3 standarden, noe som betyr at de kan tåle en vekt på 75 kg på ethvert sted på bordplaten og møter generelle krav til justeringsområder.

Eco Alku-serien med svanemerket i enkelte størrelser og materialer.

Innstillinger: 

Bordet er elektrisk høydejusterbart, fra 640-1290. Intervall 650 mm.