Country

Det nye kontoret har mange uttrykk

Dagens arbeidsmiljøer er kunnskapsintensive – og de utvikles i stadig raskere tempo. Nye arbeidsmåter stiller nye krav. Vi har valgt å møte endringene med det aktivitetsbaserte konseptet Inspiring Office® by Martela. En måte er å optimalisere og effektivisere kontorarealet, men først og fremst; en måte å skape positive arbeidsmiljøer der medarbeiderne har det bra. I vårt inspirerende kontor er det mange ulike møteplasser for ulike typer møter.

For oss i Martela er ergonomi også hvordan arbeidsmiljøet påvirker vår komfort. En god arbeidsergonomi forenkler informasjonshåndteringen og hjelper oss å utnytte tiden mer effektivt. De uønskede forstyrrelsene og avbruddene blir færre. I takt med at teknologien blir mer og mer mobil, bruker vi mindre tid ved skrivebordet. Kunnskapen tar vi med oss, og jobben kan gjøres overalt. Derfor har vi utformet konseptet slik at det skaper mange nye muligheter for sosialisering – men også for å gi et personlig fristed når det trengs.

Inspiring Office®-konseptet styrker bedriftens varemerke – i kundenes øyne, hos nye medarbeidere og alle andre som kommer på besøk. Et inspirerende kontor skal jo alltid føles som om det er innredet nettopp for deg!