Country

Kvalitet

I Martela har vi som drivkraft å skape løsninger som virkelig støtter kundenes virksomhet. Vi vil at kvaliteten skal merkes og synes i alt vi gjør og i alle produkter vi lager. For oss er ikke kvalitet en løsrevet prosess, men en selvsagt del av det daglige arbeidet.

I kvalitetsarbeidet forsøker vi å oppnå
• Et perfekt design
• Samarbeid mellom de ulike avdelingene
• En kontinuerlig opplæring og motivasjon for medarbeiderne

Vår virksomhetspolicy definerer kvalitetsmålene forsøker å oppnå, og vi arbeider i henhold til kravene i ISO 9000. Martela-konsernet har utarbeidet to uavhengige, sertifiserte kvalitetssystemer; et for Martela Oyj (Nummela og Pitäjänmäki, Finland), Martela AB og (Bodafors, Sverige) og Martela Sp. z o.o: lla (Pieaseczno ja Warsawa, Polen) og et  for Kidex Oy (Kitee, Finland).

Virksomhetspolicy Operation Policy (pdf)

ISO 9001:2008 and ISO 14001:2004 Quality and Environmental Management System Certificate (Martela Oyj and Martela AB) (pdf)

ISO 9001:2008 Quality Certificate (Kidex Oy) (pdf)

Slik tester vi produktene

Martela har et eget test-akkreditert laboratorium i finske Nummela. Her utfører vi egne tester i tråd med gjeldende sikkerhetsforskrifter. Testene omfatter blant annet veltefare, stabilitet, holdfasthet og slitestyrke samt ergonomi. Testene utføres i henhold til EN-standarder og Martelas egne kvalitetsforskrifter som bygger på ISO 9001-standarden. På forespørsel kan også Martelas underleverandører fremskaffe dokumentasjon og sertifikater for f.eks. formaldehydavgivelse og brannsikkerhet.

FINAS accreditation certificate (pdf)