Country

De allsidige Noora-sofaene og Oona-sofabordene frisker opp arbeidsplassen

Kontorinnredningene har blitt stadig mer uformelle samtidig som bedriftslokalene og i økende grad også skolene har blitt mer og mer åpne. Derfor er det på arbeidsplassen behov for mange typer skillevegger til forskjellige bruksformål som øker trivselen til de ansatte.

Sofaserien Noora egner seg til mange bruksformål og utgjør et viktig tilskudd til Martelas sortiment. Noora kan leveres med to forskjellige rygghøyder, og dermed kan serien brukes til å bygge et fredelig hjørne til for eksempel møter. En stikkontakt kan leveres som ekstrautstyr til sofaen og benker.

I produktfamilien finnes forskjellige benker, lenestoler og sofaer. Lenestolene og sofaene kan også leveres med høye skjermvegger som forbedrer akustikken i det åpne kontoret og gir ved behov bedre avskjerming.

Den praktiske og praktfulle Noora-serien fikk inspirasjon fra de franske bistroene

”Jeg kaller Noora-sofaen for en sofabenk. Noora-sofaen har sittehøyde som en stol, men komforten og utseendet til sofaen er mer rakrygget. Inspirasjonskilden har vært de heltrukne benkene i hele veggens lengde i franske bistroer. De er slående praktiske, men gir et staselig inntrykk og mykner opp rommet samtidig som de er svært allsidige”, sier Antti Kotilainen, som står bak designet.


Les mer om Noora sofaer, benker og lenestoler

Oona sofabord kroner helheten

Oona sofabord med overflate i tre gir kontoret et hjemmekoselig preg. I Oona-sortimentet finnes bordplater i flere størrelser og former. To forskjellige høyder gjør det mulig å sette bordene delvis oppå hverandre.

”Oona sofabord fungerer like godt alene som i grupper. Formen er behagelig avrundet”, sier Kotilainen.

Noora sofaer og Oona sofabord fungerer som enkeltstående møbler kombinert med Martelas andre kolleksjoner.

Les mer om Oona sofabord her

 

Share this page