Country

Høyere trivsel på arbeidsplassen med nye Sola stoler

En av de tydeligste trendene når det gjelder faktorer som påvirker arbeidsmiljøet er økt trivsel på kontoret. En hyggelig arbeidsplass bidrar til følelsesmessig og fysisk velvære hos de ansatte. Den omfattende produktfamilien Sola bidrar til denne trenden med sitt fine formspråk og sin fargeverden. Sola-stolene er allsidige og kan brukes fleksibelt i forskjellige arbeidsområder. Sola gjør det også mulig å utvikle arbeidsplassen visuelt og gi et bedre bilde av bedriften.

Sola, designet av Antti Kotilainen, er en pålitelig favoritt i koselige lokaler, og egner seg for eksempel i vestibyler og møterom. Stolens stilige, forlokkende form og flere rammealternativer gjør det mulig å benytte den naturlig i forskjellige rom. Stolen kan brukes alene eller i store grupper som tar seg flott ut i ethvert rom.

Den populære produktfamilien Sola utvides med nye lenestolversjoner

Produktfamilien Sola utvides med nye lenestoler med armlener med enten lav eller høy rygg avhengig av hvor uforstyrret brukeren ønsker å være. Stolryggen er festet i stolen med et metallbeslag som gjør at den fjærer lett, hvilket øker sittekomforten.

Lenestolen med meier kan i tillegg også leveres med bordplate. Stolene egner seg utmerket for kortvarig arbeid og for eksempel i små møterom for å erstatte tradisjonelle møtebord og -stoler. Metallfoten og bordet kan leveres i én av de 92 fargene i Inspiring Colours-sortimentet, og de kan dermed praktisk kombineres med fargene på møbeltrekkene.

Nye Sola loungestoler

Sola loungestol med søylefot og databord

Inspiring Colours

Sola konferansestoler med flere alternativer

Også Sola konferansestoler leveres med nye egenskaper. De kan nå leveres med heltrukne armlener og nakkestøtte, som gir konferansestolene et staseligere og stiligere utseende.

Sola konferansestol med nye egenskaper (heltrukne armlener og nakkestøtte)

Share this page