Katapult Future Fest

I mai hadde Katapult Future Fest verdenspremiere.  Mer enn 60 internasjonale foredragsholdere, 40 startups og over 100 investorer var samlet til en to-dagers tech-festival. Arrangementet ble avholdt på fantastiske SALT og Vippa midt i Oslo Sentrum. Martela var offisiell partner og stilte med sammen med PwC med Katapult Lounge, hvor startups kunne møte investorer.

Katapult ønsker å etablere Katapult Future Fest som et globalt anerkjent teknologisk arrangement i linje med Further Future, SLUSH og SXSW. Katapult Future Fest ønsker å bli en årlig festival og å fungere som et knutepunkt for diskusjon og samarbeid mellom oppstartsbedrifter og investorene som tror på dem. Katapults mål er å sette fokus på de viktigste spørsmålene om vårt fremtidige samfunn med bærekraft som fokus, samt å sette teknologi som støtter denne utviklingen på den globale agendaen.

«For Martela er det utrolig spennende å være med på Katapult Future Fest. På Katapult Future Fest kan man se konturene av fremtidens bedrifter og hva som blir viktig for dem. Her får vi inspirasjon til hvordan vi kan være med på å utforme fremtidens arbeidsplasser, og ikke minst er det et fantastisk arrangement! » uttaler Merete Seland, Business Manager Norway

 

Foto: Dan Taylor, Lars Bing, Jan Kuhr, Sanne Nygaard

Share this page