Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

08.01.2019 Alku - flerbrukslokaler med fleksibilitet og varme

Det kreves stadig mer fleksibilitet i arbeids- og læringsmiljøer for skiftende situasjoner og behov. Samtidig ønskes det at lokalene skal se trivelige ut, hvilket for stadig flere betyr at de er hjemmekoselige. For å oppfylle disse ønskene kreves i tillegg til nøye planlegging av helheten også finsliping av detaljene. Martela tar dette til etterretning ved å komplettere produktfamilien Alku med nye, moderne produkter tilpasset arbeids- og læringsmiljøer.

14.11.2018 Møt Pod-familiens nyheter: PodLounge, PodMeeting Cove og PodMeeting Xpress!

Pod-serien oppstod ut i fra behovet om å kunne skape smarte, trivelige og fredelige arbeids- og møterom på arbeidsplassen. Nå får produktfamilien tre nye medlemmer: PodMeeting Xpress, PodMeeting Cove og PodLounge.

14.11.2018 De allsidige Noora-sofaene og Oona-sofabordene frisker opp arbeidsplassen

Den nye sofaserien Noora, designat av Antti Kotilainen, egner seg til mange bruksformå og utgjør et viktig tilskudd til Martelas sortiment. En annen nyhet designet av Kotilainen, er Oona sofabord. Noora sofaer og Oona sofabord fungerer som enkeltstående møbler kombinert med Martelas andre kolleksjoner.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer