Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

20.02.2020 Kontoret er død, lenge leve kontoret!

Raske meningsutvekslinger er viktige med tanke på flyten i arbeidet, men på den annen side har de også blitt en ny forstyrrende faktor. Martelas data avslører det samme fenomenet: dessverre finnes ikke den arbeidsro som kreves på arbeidsplassene. Årsaken er den store endringen i arbeidet: raske interne møter på tomannshånd har delvis erstattet tradisjonelle møter med kaffe og wienerbrød. PodBooth Meeting er utformet for å plasseres nær arbeidsstasjonene, for da er det enkelt å trekke seg tilbake i ro og fred og samtidig gi arbeidsro til arbeidskollegaene.

03.02.2020 PodBooth Meeting tilbyr rom for korte møter

Ifølge Martela Insights-dataene er møtene i økende grad ikke planlagte. Spontane interne møter har tatt over for de mer tradisjonelle konferanserommøtene, både i forhold til viktighet og antall. Endringene har betydelig innflytelse på trivselen i arbeidet og på arbeidsplassen. PodBooth Meeting møteboksene for fire personer, som er en utvidelse av Martelas Pod produktfamilie, er beregnet på å plasseres sentrale steder på arbeidsplassen for å gjøre lydisolerte samtaleområder enklest mulig tilgjengelige.

07.11.2019 Martela styrker posisjonen i Norge

Martela styrker posisjonen på det Norske markedet og åpnet i begynnelsen av November et nytt kontor i Trondheim. Åpningen av et nytt kontor i Trondheim gir Martela en unik mulighet til å yte nye og eksisterende kunder i Midt Norge. Det gjør også selskapet i stand til å serve sine kunder med fullstendig livssyklus på arbeidsplassen med samme service nivå over hele landet.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer