Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

10.01.2018 Samhandling mellom kultur og hverdag skaper engasjerte arbeidsplasser

Forbedringen i økonomien har ført til en økende mangel på faglært personell. I henhold til Finlands Næringsliv (EK) lider en tredjedel av tjenesteselskapene og en fjerdedel av selskapene i bygningssektoren allerede av mangel på arbeidskraft. Nå er det virkelig verdt å holde på de dyktige ansatte!

08.01.2018 PodWork Xpress for alle mobile arbeidere

Mange mennesker er mobile arbeidere. Imidlertid er det noen ganger nødvendig å stoppe for å lese e-poster eller fokusere på andre arbeidsoppgaver. Arbeidsstasjonen PodWork Xpress er utviklet nettopp med dette for øye.

04.12.2017 Martela og Tieto innleder samarbeid for å gjøre arbeidsplassen smartere

Martela og Tieto annonserte et samarbeidsinitiativ for å fremme nye, smarte arbeidsplasser. Samarbeidet har fokus på IoT- løsninger, som for eksempel sensorer som måler utnyttelsesgraden av arealer. Sanntidsdata og paneler som visualiserer analysedata gir ny verdi til de ansattes hverdag og skaper et fundament for nye optimeringstjenester.

Karriere

Workplace Specialist

Vi ønsker å forsterke vårt team, og søker etter en Workplace Specialist til vårt Oslo-kontor. 

For ytterlige informasjon ta kontakt med Ivar Ødegaard på telefon 901 77 668.

Vi imøteser din CV og søknad via: post@soler.no. Merk søknad med "12522". Søknadsfrist: snarest.

Workplace Specialist, stillingsannonse

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer