Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

26.09.2018 Endringsledelse på forskjellige bølgelengder

Diskusjonen om aktivitetsbaserte kontorer pågår for fullt. Vi reagerer alle forskjellig på endringer; for noen er åpne kontorer med delte arbeidsstasjoner og uformelle møteplasser det verste som kan skje, mens andre er overbegeistret over det nye allsidige arbeidsmiljøet og ønsker aldri å gå tilbake til det gamle. Les bloggen til vår ekspert på utvikling av arbeidsplasser om hennes erfaringer av endring.

31.08.2018 Tjenestemodellen muliggjør tilpassede læringsmiljøer

Kan læringsmiljøet alltid være optimalt og fungerende? Sirpa Vaarmala ved Martela skriver i sin blogg på hvilken måte moderne lokaler er mulige for alle - det anbefales å lese bloggen!

30.08.2018 Færre vegger og pulter, mer interaksjon og inspirasjon

Hvordan synes endringene i undervisningsplanen i læringsmiljøene? Martela har kartlagt lærernes og elevens synspunkter på forskjellige rom med spørreundersøkelsene gjennomført på Educa-messen siden 2012. Les her den kortfattede analysen av den enestående datamengden med over 10 000 svar samlet inn over sju år.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer