Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

02.06.2020 Unntakstilstanden akselererer arbeidsplassutviklingen

Mange bedrifter tenker nå på hvordan de kan få de ansatte tilbake til arbeidsplassen på en trygg måte. Hvordan vil folk jobbe fra nå av, og hva slags lokaler er nødvendig for å ivareta et trygt arbeidsmiljø? Martela har utført en egen analyse av hvilke faktorer som må tas i betraktning på arbeidsplasser, nå som den omfattende perioden med hjemmekontor nærmer seg slutten.

24.04.2020 Hvordan holder du deg opplagt etter en dag med hjemmekontor?

Hjemmekontor har ført til mange slags erfaringer: en del føler at de får gjort mye hjemme, men glemmer helt å ta pauser. Andre på sin side strever med stadige avbrytelser når partneren ved siden av sitter i egne arbeidsrelaterte samtaler på telefonen fra morgen til kveld. For at arbeidet på hjemmekontoret ikke skal belaste hjernen for mye, deler vi her ut noen enkle tips om hvordan du kan forbedre den kognitive ergonomien på arbeidsstasjonen din og dermed øke trivselen under en dag med hjemmekontor.

17.04.2020 Martela Remote Work Insights 2020

Som spesialist på arbeidsmiljøer ønsket vi å forstå bedre hvordan medarbeiderne har opplevd den brå overgangen til hjemmekontor. Undersøkelsen ble gjennomført som en spørreundersøkelse på nett og i løpet av én uke har 300 personer sendt inn sine svar i Finland, Sverige og Norge. Undersøkelsen er åpen til koronapandemien har roet seg. Ved å svare på spørreundersøkelsen får du innsikt i resultatene, slik at du kan benytte de både for din egen del, og i din organisasjon. Vedlagt følger første del av resultatene.

Karriere

Martela er inne i en svært positiv utvikling i Norge.

Vi søker nå etter Workplace Specialist i Oslo og Architect Support Manager i Oslo.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer