Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

04.06.2018 De ansattes trivsel er bare en halv seier

Tradisjonelt blir arbeidsplassen forbundet med et sted hvor man jobber, men medarbeidernes trivsel og velvære er blitt stadig mer viktig når det kommer til planlegging av kontorer. De ansattes opplevelse er av avgjørende betydning og er sterkt knyttet til kundeopplevelsen som er vår tids viktigste konkurransefaktor. Fra bedriftsledelsens perspektiv er det likevel også viktig å se på arbeidsplassen fra en annen synsvinkel som kan tilby målbare fordeler for virksomheten.

04.06.2018 Utvikling av kontorer er en kontinuerlig prosess

Beslutninger knyttet til arbeidsplassen må baseres på forretningsvirksomheten. Når kontoret tilpasses nødvendige endringer i virksomheten, betyr dette i praksis kontinuerlig endring. I store konsulentfirmaer skjer veksten i virksomheten sjelden jevnt i alle funksjoner. Det er viktig for oss å bidra til vekst og derfor ønsker vi å sørge for at hver funksjon har passende kontorlokaler. Vi tilpasser våre kontorlokaler kontinuerlig slik at de oppfyller behovene til de enkelte grupper av medarbeidere til enhver tid.

17.05.2018 Bærekraftsrapporten for 2017 er publisert

Martela har publisert bærekraftsrapporten over gjennomførte tiltak og resultater i 2017. Martelas bedriftsansvar utkrystalliseres i administreringen av kontorlokaler basert på Martela Lifecycle®-modellen.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer