Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

21.05.2019 Et halvt århundre med Kari-stoler

Nesten alle finner er kjent med denne stolen, men bare noen få vet om den – stolen kalles Kari og feirer sitt 50-årsjubileum i år. Trestolklassikeren Kari 1 ble designet av Kari Asikainen i 1969. Den allsidige Kari-serien omfatter møbler fra universalstoler og bord til vestibylemøbler. Kari-stoler er produsert uavbrutt i et halvt århundre i cirka én million eksemplarer.

03.05.2019 Hvordan overføres roen i eget kontor til et åpent kontor?

På arbeidsplassene har det skjedd en omfattende overgang fra egne kontorer til åpne kontorarealer. Effektene av endringen på medarbeiderne har vært betydelige, hvilket også går frem av det innsamlede Martela Insights-materialet. Åpne kontorarealer har to betydelige fordeler sammenlignet med personlige kontorer.

03.05.2019 Vil du bli vår nye Key Account Manager i Oslo eller Bergen?

Martela er inne i en svært positiv utvikling i Norge. Vi søker nå etter to Key Account Managers, både i Oslo og Bergen. Vi presenterer et helt nytt konsept for salg av tjenester, møbler og innredning til kontor og skole. Til avdelingen Martela Lifecycle Sales, trenger vi i Oslo og Bergen to dyktig KAMs.

Karriere

Vi søker nå etter to Key Account Managers, både i Oslo og Bergen. Les mer her og søk!

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer