Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

16.04.2019 Utvalg av Grip NxT-stoler til flere formål

Grip NxT-samlingen, som er en oppdatert versjon av Grip-serien designet av Mikko Halonen, passer både arbeids-og læringsmiljøer. Den allsidige serien inkluderer en ny krakk med to høydeinnstillinger som kan stables, en kontorstol med hjul og høydejustering, og modeller som kan stables, med understell på meier eller fire bein. Lær mer om den allsidige Grip NxT-serien!

15.02.2019 Fremtidens læringsmiljø lever i en sirkulær økonomi

Læringsmiljøet som en tjeneste-modellen gir den etterlengtede fleksibiliteten, brukerfokuset og reaksjonsevnen det er behov for i forhold til planlegging og anskaffelser for skoler i dag. Ved hjelp av tjenestemodellen strebes det etter å skape allsidige lærings- og undervisningsarealer som også enkelt kan endres i skolene.

04.02.2019 Nye PodBooth gir arbeidsro

I følge våre undersøkelser, forteller over halvparten av kunnskapsmedarbeiderne i Norden at arbeidet deres blir avbrutt i det minste ganske ofte. Spesielt telefonsamtaler, nettverksmøter og diskusjoner på arbeidsstasjonene forårsaker forstyrrelser. Martela roer ned lydlandskapet og gir etterlengtet avskjerming på arbeidsplassen med sitt nye lydisolerte arbeidsrom PodBooth. Det er fokusert spesielt på kvaliteten i forhold til lydsiolering i designet av PodBooth-rommet.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer