Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

16.11.2017 En smart arbeidsplass holder deg i aktivitet!

Kunnskapsarbeid krever ikke lenger en fast arbeidsplass. Det eneste du behøver er en laptop, en smarttelefon og en fungerende internettforbindelse. Du kan arbeide hjemme i sofaen eller mens du svinger deg rundt på en krakk i en kaffebar. Kanskje du ikke lenger har en egen arbeidsstasjon og du står fritt til å velge den plassen som best passer deg hver dag. Det høres på alle måter svært så bra og fleksibelt ut, ikke sant?

26.10.2017 Glem hjørnekontoret: delegerende ledere arbeider blant sine medarbeidere

En felles nevner for mange av dagens suksessrike selskaper er deres evne til på en innovativ måte å integrere nye digitale muligheter i sine prosesser, produkter og tjenester. Suksessrike bedrifter er villige til å fornye seg og sin virksomhet mens verden rundt dem endrer seg.

04.10.2017 Fem viktige skritt for en ny strategisk arbeidsplassplanlegging

Arbeidsplassplanleggingen gjennomgår for tiden radikale endringer. Drevet av digitalisering, nye måter å arbeide på og stadig mer smidige ledelsesmetoder, har arbeidsplassen nå en helt ny rolle.

Karriere

Workplace Specialist

Vi ønsker å forsterke vårt team, og søker etter en Workplace Specialist til vårt Oslo-kontor. 

For ytterlige informasjon ta kontakt med Ivar Ødegaard på telefon 901 77 668.

Vi imøteser din CV og søknad via: post@soler.no. Merk søknad med "12522". Søknadsfrist: snarest.

Workplace Specialist, stillingsannonse

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer