Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

19.04.2018 Kognitiv ergonomi holder kunnskapsarbeiderne fokuserte

Hjernen er under sterkt press i arbeidslivet. Interaksjonen mellom mennesker, arbeid og teknologi krever stor oppmerksomhet i tillegg til observasjons-, hukommelses- og tenkeevne. Når arbeidet ikke lenger begrenser seg til arbeidsplassen og arbeidstiden, når skal vår hjerne få muligheten til å hvile og restituere seg?

12.04.2018 SNAP – Fold sammen, flytt, oppbevar og ta i bruk på ny

Når rommet må betjene mange behov, setter det krav også til møblene. Både stoler, bord og andre møbler må enkelt kunne flyttes. Brukervennlige Snap sammenleggbart bord er utviklet nettopp med tanke på dette behovet.

26.03.2018 Delvis optimalisering av arbeidsområdet skader velvære og produktivitet

Kunskapsarbetare utsätts för allt högre belastning. Arbetsplatsutveckling som främjar välbefinnande och produktivitet misslyckas tyvärr alltför ofta på grund av partiell optimering. Arbetsplatsen är ju en dynamisk helhet med fysiska såväl som sociala och digitala dimensioner. Tillsammans boostar dessa dimensioner kognitiv ergonomi, det vill säga den mänskliga förmågan att hantera information som är nödvändig vid kunskapsarbete.

Karriere

Key Account Manager

Martela er inne i en svært positiv utvikling i Norge. Vi søker nå etter Key Account Manager ved vårt avdelingskontor i Bergen.

For mer informasjon, kontakt Head of Unit Norway, Tor Helge Lunde Sørensen, på telefon 957 69 619.

Vi imøteser din CV og søknad via: post@soler.no. Merk søknaden: "12543". Søknadsfrist: ASAP

Key Account Manager, stillingsannonse

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer