Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

07.11.2019 Martela styrker posisjonen i Norge

Martela styrker posisjonen på det Norske markedet og åpnet i begynnelsen av November et nytt kontor i Trondheim. Åpningen av et nytt kontor i Trondheim gir Martela en unik mulighet til å yte nye og eksisterende kunder i Midt Norge. Det gjør også selskapet i stand til å serve sine kunder med fullstendig livssyklus på arbeidsplassen med samme service nivå over hele landet.

31.10.2019 Martela og Future Classroom Lab utvikler fremtidens læringsrom

Martela og Future Classroom Lab har samarbeidet i cirka ett år. Martela installerte forskjellige sensorer i KAKS10 som måler ulike parametere i læringsmiljøet samt plasseringen til elevene og valgene av arbeidsstasjon. Ved hjelp av teknologi har læringsmiljøet forutsetninger for å drive forsknings- og forsøksvirksomhet som er unik i finsk målestokk. En sentral målsetning er å forske på og få verifisert data om hvordan elevene utnytter og bruker det fleksible læringsmiljøet. En annen sentral målsetning er å overvåke ulike parametere i læringsmiljøet, som lydnivået og mengden karbondioksid.

12.09.2019 Fem praktiske tips for å utvikle arbeidsplassen din på en ansvarlig måte

Som forbrukere har bærekrafttenkning vært en del av hverdagen vår i lang tid. De siste årene har dette også fått mer betydning når man kommer til arbeidsplassutvikling. Fremtidsrettede selskaper anser faktisk en ansvarlig arbeidsplass som et viktig aspekt i sin strategi, og de bruker partnernes kompetanse i dette arbeidet. Hvordan utvikler jeg arbeidsplassen min på en ansvarlig måte? Her er fem tips.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer