Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

15.02.2019 Fremtidens læringsmiljø lever i en sirkulær økonomi

Læringsmiljøet som en tjeneste-modellen gir den etterlengtede fleksibiliteten, brukerfokuset og reaksjonsevnen det er behov for i forhold til planlegging og anskaffelser for skoler i dag. Ved hjelp av tjenestemodellen strebes det etter å skape allsidige lærings- og undervisningsarealer som også enkelt kan endres i skolene.

04.02.2019 Nye PodBooth gir arbeidsro

I følge våre undersøkelser, forteller over halvparten av kunnskapsmedarbeiderne i Norden at arbeidet deres blir avbrutt i det minste ganske ofte. Spesielt telefonsamtaler, nettverksmøter og diskusjoner på arbeidsstasjonene forårsaker forstyrrelser. Martela roer ned lydlandskapet og gir etterlengtet avskjerming på arbeidsplassen med sitt nye lydisolerte arbeidsrom PodBooth. Det er fokusert spesielt på kvaliteten i forhold til lydsiolering i designet av PodBooth-rommet.

08.01.2019 Alku - flerbrukslokaler med fleksibilitet og varme

Det kreves stadig mer fleksibilitet i arbeids- og læringsmiljøer for skiftende situasjoner og behov. Samtidig ønskes det at lokalene skal se trivelige ut, hvilket for stadig flere betyr at de er hjemmekoselige. For å oppfylle disse ønskene kreves i tillegg til nøye planlegging av helheten også finsliping av detaljene. Martela tar dette til etterretning ved å komplettere produktfamilien Alku med nye, moderne produkter tilpasset arbeids- og læringsmiljøer.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer