Country

Om oss

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Les mer om Martela

Martelas designere

Martela har et sterk internasjonalt team av interiørdesignere med bred erfaring innen arbeidsplassplanlegging.

Interiørdesignere

Verdensledende designere i samarbeid.

En vellykket strategi som omfatter mer enn 30 designere. En måte å skape individuelle uttrykk og variasjon på i en kolleksjon der alle produkter kommuniserer og er lette å kombinere.

Designere

Nyheter

12.09.2019 Fem praktiske tips for å utvikle arbeidsplassen din på en ansvarlig måte

Som forbrukere har bærekrafttenkning vært en del av hverdagen vår i lang tid. De siste årene har dette også fått mer betydning når man kommer til arbeidsplassutvikling. Fremtidsrettede selskaper anser faktisk en ansvarlig arbeidsplass som et viktig aspekt i sin strategi, og de bruker partnernes kompetanse i dette arbeidet. Hvordan utvikler jeg arbeidsplassen min på en ansvarlig måte? Her er fem tips.

23.08.2019 Rektors erfaringer med de nye fasilitetene i Syvälahti flerbrukshus

Syvälahti var ikke bare en ny bygning da den ble tatt i bruk. Den bragte også med seg nye arbeidsmetoder og nye aktører. Vi intervjuet rektor Jarmo Salo ved Syvälahti skole i begynnelsen av det nye skoleåret.

21.05.2019 Et halvt århundre med Kari-stoler

Nesten alle finner er kjent med denne stolen, men bare noen få vet om den – stolen kalles Kari og feirer sitt 50-årsjubileum i år. Trestolklassikeren Kari 1 ble designet av Kari Asikainen i 1969. Den allsidige Kari-serien omfatter møbler fra universalstoler og bord til vestibylemøbler. Kari-stoler er produsert uavbrutt i et halvt århundre i cirka én million eksemplarer.

Karriere

For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Privacy Policy

Investor relations

Martela-aksjen er notert på Helsingfors-børsens Small Cap-liste. Hvis du ønsker å investere i oss, finner du mer informasjon på vår hjemmeside.

Les mer