Country

Technopolis UMA

Interiørdesign, Arno Puukko, Gullstén-Inkinen Design & Architecture. Valg av møbler i samarbeid med Heli Romppainen, Martela Corporation.

I mai 2016 ble det åpnet en ny type arbeidsmiljø for bedrifter og næringsdrivende i Helsinki. UMA har arbeidsstasjoner, møterom og velværerom midt i byen. UMA Esplanadi ligger i tredje etasje i Den akademiske bokhandelen, i et bygg designet av Alvaro Aalto.

En ny måte å jobbe på

UMA Esplandi er flaggskipet blant Technopolis' næringsparker. I tillegg til Helsinki, har selskapet næringsparker i syv andre finske byer, samt i Norge, Russland, Estland og Litauen.

For et gebyr kan hvem som helst, både næringsdrivende og ansatte i registrerte selskaper, benytte seg av kontorene og arbeidsstasjonene i UMA-nettverket. UMA Esplanadi har arbeidsrom og et nettverk for opptil hundre personer. Det inkluderer et åpent kontorlandskap, møterom med rask videoforbindelse, stillesoner, og rom til brainstorming, avslapning og nettverksbygging.

Martela har deltatt i samarbeidet om UMA-prosjektet. Vi hadde ansvaret for møbleringen og bidro i arbeidet rundt interiørdesign. Løsninger fra Martela gir UMA Esplanadi hjemmekomfort som styrker kreativiteten og tilrettelegger for nettverksbygging. Det er et moderne arbeidsmiljø som setter mennesker i sentrum, med vekt på brukernes velvære.

Den moderne arbeidsformen er samarbeid

Samarbeid rundt UMA Esplandi var naturlig for Martela, siden Martela er en spesialist på moderne kontorarbeid.

I dag foretrekker mange ansatte i selskaper som ikke har kontorer i sentrum å bruke tiden til å jobbe effektivt, i stedet for å bruke tid på pendling. Selv om fjernarbeid og selvstendig næringsvirksomhet blir stadig vanligere, trenger vi fortsatt et sted å jobbe og et miljø rundt oss. Med sin flotte design har anlegget et skapende miljø som er komfortabelt og som tilrettelegger for samarbeid og nettverksbygging.