Country

Tilbud

PRODUKTER OG LØSNINGER FOR HELE PROSJEKTET

Martela tilbyr et av markedets bredeste sortimenter av designede, ergonomiske kvalitetsmøbler for innredning av kontorer og offentlige miljøer. Vi har lang erfaring med omstendigheter og krav til ulike typer virksomheter og har også utformet kolleksjoner for spesifikke områder som pleie og omsorg, skoler, hoteller og restauranter.

Takket være høy produksjonsevne og samarbeid med mange dyktige forhandlere og underleverandører kan vi også tilby kundetilpassede løsninger. Om prosjektet er lite eller stort, standard, tilpasset eller superspesielt spiller ingen rolle. Uansett hvor du jobber, skal det være inspirerende å samarbeide med Martela. Et energikick, midt i hverdagen.

VI LAR KUNDEN VÆRE SEG SELV

Det at vi som forhandler og innreder sammen med arkitekten kan tilby kundetilpassede løsninger, er en styrke. Hos oss møtes du med interesse for møblenes rolle i helheten – vi elsker utfordringen med å visualisere en visjon og et varemerke.
Fordi vi kan kombinere en effektiv og fleksibel volumproduksjon med et bredt nettverk av spesialiserte underleverandører, kan vi tilby nettopp slike løsninger. Ta kontakt med din Martela-forhandler for å få en rask tilbakemelding om ditt bestemte prosjekt.

Finn en forhandler i nærheten

 

KOLLEKSJON

Martela Kolleksjon er en av markedets mest omfattende møbelkolleksjoner for offentlige interiører. Vi har tusenvis av løsninger for kontorer, møtelokaler, skoler og helse og omsorg i utallige varianter. Og alle finnes av en grunn. Hvert produkt og hver detalj er utformet til ett eneste formål. Fordi noen trenger det.

Søk etter produkt

 

MARTELA DYNAMIC

Martela Dynamic er så langt markedets eneste løsning som gjør det mulig å drive aktivitetsbasert arbeid fullt ut. Med smart teknologi koblet til oppbevaringsløsninger og arbeidsplasser kan vi tilby full tilgjengelighet – med opprettholdt fleksibilitet. Tanken er at det skal være enkelt å finne oppbevaring og arbeidsplass i alle situasjoner.

Martela Dynamic

SILENCE BY MARTELA

Martela Silence er utviklet for å tilby kontormøbelløsninger for sammenhenger der arbeidet krever full konsentrasjon og minimalt med forstyrrelser. Våre nye møbler for åpne kontorløsninger har lyddempende egenskaper og kan også fungere som møteplass for uformelle møter eller overleveringer.

Det allsidige konseptet gir stor fleksibilitet, noe som er en av nøklene til en vellykket aktivitetsbasert kontorløsning. Silence-konseptet bygger på fire temaer; forstyrrelser, individualisering, fleksibilitet og effektivitet.

Silence by Martela

INSPIRING OFFICE

Vår erfaring er at kreativiteten øker og effektiviteten varer lenger hvis arbeidsmiljøet er inspirerende. Under temaet ”Inspiring Office” har vi derfor samlet ideer og løsninger som gir kontoret det lille ekstra. Det handler ikke bare om vår evne til å skape miljøer og innrede dem – hemmeligheten bak et godt kontormiljø er atmosfæren.

Når innredningen ikke bare består av vegger og møbler, men også har rom for ergonomi, glede og personlige uttrykk, skapes det forutsetninger for møter, samarbeid og suksess. På et inspirerende kontor føler menneskene at miljøet er utformet kun for dem. Da blir arbeidet morsommere og målet mindre fjernt.

Inspiring Office

 

INSPIRING PUBLIC SPACE

Museer, biblioteker, konserthus og restauranter … hverdagen er full av offentlige rom der mennesker møtes – for avkobling eller arbeid. Med våre fleksible og funksjonelle løsninger skaper vi nye opplevelser.

Inspiring Public Space

INSPIRING SCHOOL

Å innrede skolemiljøer innebærer et spesiellt ansvar. Skolen er ofte stedet der man for førsta gangen i livet opplever gruppedynamikk og krav på resultat. Å da kunna bidra med inspirerende løsninger som gjør miljøene kreative og læringen til en glede, er et kick for oss. ”Inspiring School” er et område der Martela har lang erfaring – ikke minst med skolemiljøer for barn og ungdommer – og er en god lytter. Forhandlere, innredere, arkitekter, lærere, elever och foreldre. Alle blir hørt!

Inspiring School

 

INSPIRING WELFARE

Møbler for eldreomsorgen krever erfaring og dedikasjon. For også miljøet i eldrehjem skal være inspirerende, omstendighetene til tross. I konseptet "Inspiring Wellfare" samler vi de siste løsningene som muliggjør funksjonalitet, effektivitet og imøtekommenhet.

Når krav til helsevesenet og velferdstjenester stadig øker er det jo fortsatt individet som skal stå i sentrum. Med klokt og vakkert formgivne løsninger, som gir plass til personlige møter mellom spesialister og omsorgstakere, kan vi og våre forhandlere hjelpe kommuner og virksomheter med å utvikle sine tjenester.

Inspiring Welfare

 

LOGISTIKK

At leveransene må skje i tide på riktig sted er et krav når store innredningsprosjekter skal sjøsettes og innflyttingen ofte er satt til en bestemt dag. Derfor har Martela investert mye tid og ressurser i logistikksystemet. Grundig ordreoppfølging og egne rutebiler i Sverige og Norge gir en god del merverdi for våre forhandlere og sluttkunder. Ved å begrense antallet omlastingspunkter reduserer vi også faren for at innredningen skades i forbindelse med transporten.  

Med logistikken som konkurransemiddel

 

Share this page